Jouw partner tegen (en tijdens) een verkoudheid

Yuga Matcha - helpt bij een verkoudheid

Helpt matcha je tegen een verkoudheid?

Het spreekt voor zich dat verkoudheid lastig is. Je raakt niet alleen energie kwijt, je kan je niet meer concentreren op het werk en raakt gefrustreerd.
Verkoudheden zijn viraal, wat betekent dat er geen gemakkelijke oplossing is met antibiotica; je moet het gewoon zijn gang laten gaan.

Het is algemeen bekend dat Matcha een krachtige dosis antioxidanten bevat, zelfs 15 keer hoger dan in bosbessen.
Deze antioxidanten worden catechinen genoemd en er is aangetoond dat ze antivirale effecten hebben tegen virussen en andere ziektekiemen.

Tests tonen aan dat deze catechines (in het bijzonder EGCG) sommige stammen van het influenzavirus kunnen remmen.

Ook je partner tijdens de verkoudheid

Ben je op zoek naar een natuurlijke remedie om een verkoudheid die je lichaam heeft overgenomen te verzachten?

Een warme matcha helpt niet alleen om je keel te verzachten, het zal je ook voorzien van een groot aantal natuurlijke antioxidanten om je oplettende immuunsysteem te stimuleren.

Matcha is rijk aan catechines, een antioxidant die voorkomt in theebladeren. Deze catechines helpen niet alleen om verkoudheid te voorkomen, maar ook om ontstekingen te verminderen als je verkouden bent.

Door Matcha te drinken krijg je op een zachte manier een boost aan cafeïne, zodat je je weer een beetje menselijker voelt – zonder de kriebels.

Bovendien helpt het verhogen van uw vochtinname de stress van uw lichaam te verminderen bij het bestrijden van een virale verkoudheid, het wegspoelen van gifstoffen en het verbeteren van uw zuurstofnetwerk.

Deel deze post:

Geschreven door:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *