Luxe Matcha Cadeauset

(3 klantbeoordelingen)

69,-

Komt binnenkort weer in voorraad

💚 Leuk om te geven & te krijgen 🍵

Wil je jezelf of iemand de je lief hebt een geweldige & gezonde cadeau geven?
Met deze 5-delige luxe matcha cadeauset hebben jij of iemand die je lief hebt alles in huis om het perfecte kopje matcha te maken.

Wat je krijgt:

De perfecte cadeau voor een optimale matcha beleving

Ben jij nieuw in de wereld van matcha ? Of heb je al kennisgemaakt, maar zoek je nog de perfecte set om een heerlijk kopje matcha mee klaar te maken? Dan is deze matcha cadeau set precies wat je zoekt.
Deze cadeau set bevat alles wat je nodig hebt om elke dag te kunnen genieten van een heerlijk kopje matcha.

De inhoud van de matcha set

Met deze set heb je alles in huis wat je nodig hebt om een heerlijk kopje matcha te drinken. Of je de dag graag begint met een energie boost, enkele lekkere gerechten wil maken of wil genieten van een heerlijke matcha latte, deze set bevat alles wat je nodig hebt.

Premium Yuga Matcha

Ten eerste zit er Premium Yuga Matcha in deze set, dit is waar het allemaal om draait, zonder matcha van topkwaliteit zal je geen heerlijk kopje matcha kunnen maken. Deze thee is van de beste kwaliteit, waardoor je geniet van alle voordelen die matcha te bieden heeft. Deze biologisch geteelde matcha heeft een felgroene kleur, dit komt door de hoeveelheid chlorofyl die in de thee aanwezig is en deze weerspiegelt de kwaliteit. De thee heeft een zachte smaak en krijgt na het whisken een mooie egale schuimlaag. Perfect om de dag mee te beginnen, te gebruiken in gerechten of om jezelf op te laden als je nog even door moet.

Bamboo Whisk

Om een goede schuimlaag op je matcha te krijgen heb je niet alleen matcha van topkwaliteit nodig, maar ook een goede whisk. Met deze whisk (ook wel klopper genoemd) maak je de perfecte schuimlaag op elk kopje matcha. Deze whisk is gemaakt van bamboe en bestaat uit 100 prongs.

Midnight Bowl

Je kan matcha natuurlijk uit elke tas, kom of kop drinken, maar voor de optimale beleving is een authentieke bowl wel aan te raden. Deze prachtige zwarte matcha bowl past perfect bij onze matcha. Uit deze authentieke keramieken bowl kun je optimaal genieten van jouw matcha momentje.

Midnight Whisk Holder

Deze whisk holder past perfect bij de Midnight Bowl. De Midnight Whisk Holder heeft dezelfde prachtige zwarte kleur. Daarnaast is het de ideale manier om jouw whisk in goede conditie te houden, zodat je nog lang kunt genieten van alle voordelen van matcha.

Bamboo Spoon

Vind jij het lastig om de juiste hoeveelheid matcha af te meten? Met deze Bamboo Spoon is dat verleden tijd. Met één lepeltje schep je tussen de 0,5 en 1 gram matcha in je bowl. Dat is precies genoeg voor een heerlijke bowl matcha thee.

Geniet optimaal van matcha

Met deze starter set ben je verzekerd van alle benodigdheden voor jouw perfecte kopje matcha. De whisk, whisk holder, bamboo spoon en bowl maken het nóg eenvoudiger en fijner om van matcha te genieten. Begin elke dag goed met een rustgevend matcha moment uit je favoriete bowl en jij kunt daarna de hele wereld aan!

3 beoordelingen voor Luxe Matcha Cadeauset

  1. Joke (geverifieerde eigenaar)

    Lekker drink het nu in plaats van koffie.

  2. Yolanda (geverifieerde eigenaar)

    Echt heel goede kwaliteit, mooie producten en ik voel me veel energieker na mijn dosis Matcha te hebben gedronken, een echte aanrader

  3. Marleen Braem

    Lekker , aangenaam zoals werwacht. !

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *